Yvonne Ryding


I veckan var jag inbjuden till relanseringsträffen av 1984- års Miss Universum vinnaren, Yvonne Rydings hudvårdsprodukter. Det bjöds på afternoon tea med smarriga tillbehör. Huvudpersonen själv berättade om filosofin bakom produkterna som nu är uppdaterade med ny formula och upphottade förpackningar.

Yvonne Ryding Sweden hudvård är utvecklad tillsammans med svenska laboratorier och med svenska tillverkare. Många ingredienser kommer från skog och mark runt hörnet. De blandas med moderna och aktiva ingredienser för att nå ännu bättre resultat. Produkternas skonsamma och effektiva sammansättning lämpar sig även för känslig hud. Lika enkelt som det är att välja bra råvaror för att laga ren och enkel mat är det enkelt att välja rena och bra råvaror för att tillverka kvalitativa hudvårdsprodukter.

I Sverige finns sortimentet hos utvalda återförsäljare som Lindex, ICA Maxi, parfymerier och på Taxfree. Produkterna finns även att köpa online, bland annat hos Ellos och Nelly och på www.yvonneryding.com.

Det är 18 år sedan jag startade den långa färden med målet inriktat på en svensktillverkad hudvårdsserie. Yvonne Ryding Sweden baserar sig på en genuin tro på kraften som naturen ger och det vi själva gillar. Det finns många som har idéer om hur man blir vacker. Ändå är den vackraste av alla idéer att vara sig själv och ta vara på sin egna naturliga skönhet.”
– Yvonne Ryding
Serien består av 11 produkter både för kropp och ansikte.


Av:
Sunday, September 29th, 2013 : Kommentera (0)
Taggar: , , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

Image
hälsa
hudvårdsprodukter
Torra läppar
Pigmentfläckar
akne
läppstift
A- vitamin
c. vitamin
Palina
IPL
Kemisk peeling
sommar
torr hud
SHR
Beauté Pacifique
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
skönhet Snygg- helt enkelt
skönhetspod
solskydd
image skincare
Tävling
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS