Vårstädning


Härligt att ljuset äntligen tittat fram och att våren är på väg. Vädergudarna har dock gett oss falska förhoppningar några gånger, men nu får vi väl ändå hoppas att våren är här för att stanna. Våren är den tid på året då vi verkligen känner för förändring. Håret ska bli ljusare kroppen ska trimmas inför beach 2011 och huden piggas upp. Vi behöver helt enkelt en vårstädning. Klinikerna och salongerna jobbar för högtryck för att kunderna och patienterna ska hinna få sina behandlingar och fina resultat innan sommaren.

Huden påverkas i allra högsta grad av klimatet. Så fort det blir plusgrader känns huden genast mycket smidigare och mindre torr. Jag redan laddat badrumsskåpet med vårprodukter och skjutit de andra åt sidan. Lite som att hänga undan vinterjsckan och ta fram vårjackan. Några av vinterns produkter får fortfarande hänga med ett tag till innan det har gjot sitt. C- vitaminprodukter och behandlingar är ett bra tips om man vill ha en snabb uppfräschning.

4 layer face lift treatment från Image Skincare är fortfarande efter tio år i branschen den absolut i särklass bästa behandlingen för att pigga upp trist och livlös hud enligt min mening. Här varvas AHA- syra och C- vitamin om vartannat i fyra lager och efter 20 min är huden som ny. Behandlingen kan du göra på Skincare Clinic eller Stockholm beauty center

Det är även dags att göra en städning i sminkväskan. Våren är ännu en anledning att köpa nytt smink. Sminktrenden för våren och sommaren 2011 är minst sagt uppiggande. Det naturliga står fortfarande i fokus men det får gärna vara en touch av gult, lila ,korall och guld. I vår gäller starka färger på läppstift, något som jag gillar skarpt. Det kan bli lite overkill att både ha gul ögonskugga och ett par korallfrägade läppar, så välj något av det.

Här är en look helt min smak som Fendi presenterar. Neutrala ögon och mycket läppar.

Denna från Dior är cool och är helt klart något att satsa på om man vill vara het i vår och sommar. Här har man valt att lägga fokus på ögon och mindre på läppar.

Har du kvar läppstift och läppgalans från förra året så skicka dem i papperskorgen. Kladdiga produkter samlar bakterier och kan ge som jag skrivit om tidigare allergier och utslag. Man kan känna på doften att de inte riktigt luktar som de gjorde när du köpte dem. Känns fräschare att köp nya.

Har ni hittat några favoriter i vår?


Av:
Monday, March 21st, 2011 : Kommentera (1)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

1 Kommentar

  1. Kommenterad av: Therése
    March 22, 2011 at 12:58

    Snygg look från Fendi! :)

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS