Tipsa mig


Att titta ner i min sminkväska just nu är som att befinna sig på en supertråkig fest, händer ingenting. Jag är typen som hittar en sminkstil och så kör jag den i något halvår till ett år och sen tröttnar jag totalt och vill ha något nytt och roligt som funkar till vardags och till fest. Jag varvar oftast mellan brun och svart kajalpenna som eyeliner, grå eller brun ögonskugga, rouge och så något läppglans. Dessutom vill jag att sminket jag använder ska vara hudvänligt, sitta bra och vara lätt att applicera. Även om jag inte är make- up artist, så har jag ganska lätt för att ta till mig nya sätt att sminka på. Så nu kära bloggläsare vill jag ha era bästa tips på make-up kombinationer som ni tycker funkar, märken, färger etc. Låt mig inspireras.


Av:
Sunday, February 10th, 2013 : Kommentera (1)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

1 Kommentar

  1. Kommenterad av: Ingela
    February 12, 2013 at 17:42

    Jag är inte den som experimenterar med smink heller men jag kan tipsa om märket MAC som är helt fantastiskt bra! Snygga skuggor, otroligt bra foundation o mascaraor. Allt är bra!
    Jag använder en mörkbrun skugga till eyeliner o till brynen som jag målar med en smal o vinklad borste. Blir mkt naturligare än att måla m penna.

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS