Tebiskin Recension


För några veckor sedan fick jag hem en massa produkter från Tebiskin som jag skrev om här. Nu har jag testat några av dem, bla deras solskydd och sooth – produkterna, rengöring och kräm.
Det jag gillar allra bäst med produkterna är att de känns väldigt fräscha, just för att förpackningarna har återförslutningsbar pump som håller fukt och bakterier borta. De är lätta att applicera och behagliga i konsistenserna. För dig som har en fet- och aknebenägen hud, är det lika viktigt att skydda huden mot solen, om inte ännu viktigare om du har inflammationer i huden. Får du sol på dessa, kan det leda till fula ärr i form av pigmentfläckar. Tebiskin UV Osk kräm med solskydd Spf 30 är fettfri och ger därför inte en fet känsla på huden, samt att produkten håller sig fräsch med den speciella pumpen (som jag nämnde här ovan) vilket är viktigt så nya bakterier inte tillkommer då du har akne. UV- sooth Spf 50, är även den lätt att applicera och passar väldigt bra för en känslig hud då den har en lugnande effekt i kombination med ljusstabila solfilter.

Jag själv har redan börjat med Spf 50, även en mulen dag som denna. Dels för att jag inte vill ha fler pigmentfläckar och för att jag faktiskt tycker att det inte är speciellt snyggt att vara tokbrun i ansiktet. Man blir även väldigt torr av solen, plus att den framhäver smårynkor och linjer tydligare. Visst, ett solkysst ansikte med lite fräknar, kan ju vara hur fräscht som helst, men det ska vara lite då.

För att sammanfatta det hela så är Tebiskin- krämerna med solskydd perfekt för dig som letar efter ett effektivt solskydd, utan doft, i en fräsch pumpförpackning som inte lämnar en vit hinna på huden. Priserna är också väldigt förmånliga med tanke på vad du får. Du hittar dem här:


Av:
Monday, April 22nd, 2013 : Kommentera (0)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS