Tävling


Om nedanstående beskrivning stämmer in på din hud, tycker jag du ska passa på att vara med och tävla om denna produkt. Det enda du behöver göra är att maila mig och skriva en motivering till varför just denna kräm skulle vara bra för din hud.Glöm inte att skriva ner din adress också. Fem av er har chansen att testa denna kräm. Sista tävlingsdagen är 30:e nov.

Lycka till!


Av:
Friday, November 23rd, 2012 : Kommentera (4)
Taggar: , , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

4 Kommentarer

 1. Kommenterad av: Kristina
  December 3, 2012 at 22:03

  Hej!
  Jag är dock inte intresserad av att tävla men passa på att fråga dig lite då jag tycker du verkar ha goda kunskaper i hudvård. Så jag tänkte bara om du kunde titta på dessa adresser och berätta vad du tycker om dessa krämer! (Jag har en känslig hud och är ung) och anser att krämer utan för mycket konstiga innehåll som silikon, alkohol eller konserveringsämnen är goda krämer? Vad tycker du? Annars har du tips på andra krämer i samma budget?

  http://www.thebodyshop.se/ansikte/baestsaeljare/aloe-soothing-day-cream.aspx

  http://www.kicks.se/lumene/hudvard/ansikte/dagcreme-c188/sensitive-touch-daily-moisture-cream-p6570?ticket=L3NlYXJjaF9wYWdlL3Byb2R1Y3RzZWFyY2g7cHJvZHVjdF9rZXk7Mzc0NDMyNDk#product-info-read-more

  Trevlig kväll!

 2. Kommenterad av: admin
  December 5, 2012 at 17:46

  Hej Kristina,
  Bra hudvård behöver inte kosta en förmögenhet, men dessa du nämner nedan har jag faktiskt aldrig provat själv, så jag kan inte uttala mig om dessa. En bra produktserie som är prisvärd är det svenska märket KEB- skincare http://www.kebskincare.com. Kolla in dessa.
  Bästa hälsningar,
  Hanna

 3. Kommenterad av: Sara
  December 7, 2012 at 04:51

  Hejsan! Såg denna tävling nu lite försent, men den här produkten är verkligen det jag har letat efter. Jag har en väldigt känslig hy, jag får märken och prickar väldigt lätt. Kan till exempel ha haft på mig ett par solglasögon i 1 timme, och jag har nu fortfarande kvar det röda märket man får av glasögonen vid näsan, nästan som ett blodkärl har sprängts, detta från ca 5 månader tillbaka. Har även två väldigt fula röda “sår” på näsan (pormasker) som absolut vägrar försvinna, trots att jag gjort allt i min väg för att återfukta och hålla det rent, dessa har funnits där i minst 8-10 månader Förutom det har jag väldigt mycket rodnader, min hy känns tunn,röd och irriterad och för varje dag tycks det bara dyka upp fler “överraskningar” och jag är nu DESPERAT! Nu till min fråga, eftersom tävlingen redan gått ut, vart kan jag finna denna produkt i Sverige? Har letat litegrann på internet men hittar ingenting, eventuellt om du har några tips på vad jag kan göra? Har tyvärr inte råd att lägga allt för mycket pengar på dyra krämer eftersom jag bara är student… Vore tacksam om du svarade på det här. Kram på dig och tack för en bra blogg!

 4. Kommenterad av: admin
  December 10, 2012 at 15:59

  Hej Sara,
  Vichy säljs på vissa Apotek så krämen finns säkert där. Att ha en känsligt hud på det sättet du beskriver kan bero på att din hud är väldigt reaktiv. Syncroline serie Syncrorose har produkter för känslig och reaktiv hud. De kostar runt 400 kr tuben, men de ger bra resultat. Mer information hittar du här : http://www.dermapromedical.se/produkter/synchroline/C808A1FB492F43BF8634D6084E3C2B5B
  Lycka till!
  Hanna

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS