Tävla om produkter från svenska Palina


Minns ni att jag köpte med mig make- up från det svenska märket Palina när jag besökte mässan i mitten av mars. Nu har jag testat dem ett tag och jag gillar produkterna skarpt. Det är alltid kul när svenska märken dyker upp på marknaden, det känns tryggt då de ofta står för klass och kvalitet. Märkets pressade mineralfoundation passar bra om du gillar en matt finish, men finns även i lös form som ger lite mer lyster, utan att glittra. Två av mina favoriter från märket är läppglanset Jessie och Concealern Peppy Eye pure skin. Senaste tillskottet är Drama Queen Mascara – En volymmascara som ger glans från rot till topp och samtidigt böjer fransarna efter deras naturliga form.

Jag ska testa den nu och det bästa av allt är att även tre av er läsare också ska få testa Mascaran. Kammar ni hem vinsten, får ni mitt favo läppglans Jessie med som bonus! För att vara med utlottningen gör vi som sist. Sprid tävligen på era bloggar, twitter – och Facebooksidor. Maila sedan din hemadress och länken som du delat till hannna@hannarobinell.se
så väljer jag ut tre vinnare. Ska vi säga att ni har två veckor på er, så den 21:a maj är sista datumet att tävla.
Kul, nu kör vi. Lycka till!


Av:
Monday, May 7th, 2012 : Kommentera (1)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS