Sophie la girafe


Finns det någon bebis idag som inte har den giftfria plastgrifaffen från Sophie la Girafe att tugga på därhemma? Jo, det finns det säkert, men den är minst sagt populär. ( om inte annat så som nyföddspresent)

Min dotter har en och hon tycker i perioder att den är rätt rolig. Något som Heddas mamma ( jag) tycker är mer roligt är de härliga hudvårdsprodukterna som är framtagna till barn i samma märke som giraffen. Jag kan tycka att det är svårt att hitta bra produkter till barnen. Det är inte så att jag smörjer de med krämer titt som tätt, utan nu menar jag hårschampo och badtvål. Serien har en badolja och hair and bodywash( som inte är med på bilden då de stod i duschen vid fotograferingstillfället) som jag använder sedan ett tag tillbaka när barnen badar och tvättar håret. Jag smörjer de även ibland med Protection cream på områden som hakan där det gärna blir röda efter jackan som skaver.

Båda jag och mina barn är väldigt nöjda med dessa produkter, då de är doftfria, svider inte i ögonen vid hårtvätt och gör huden mjuk och smidig samt behandlar det röda och svidiga på haken på ett kick!


Av:
Monday, December 1st, 2014 : Kommentera (2)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

2 Kommentarer

 1. Kommenterad av: 24-åringen
  December 11, 2014 at 01:19

  Hej, jag har några frågor som jag undrar om du kan svara på. Har under 4 års tid funderat på att göra IPL i ansiktet eftersom jag lätt blir röd i ansiktet men också har små “spindelnät” på sidorna av näsan. Men jag har googlat massor och i USA är det väldigt många som skriver att dom har förlorat fett i ansiktet och att huden har slutat vara spänstig. Hur ofta händer detta under IPL-behandlingar i Sverige?

  Just nu har jag börjat använda Exuviance-produkter och hoppas att den “vanliga” rodnaden ska lägga sig lite men jag funderar fortfarande på IPL och letar klinik. Har du något tips?

  Mvh 24-åringen

 2. Kommenterad av: admin
  January 19, 2015 at 18:38

  Hej,

  Tack för din förfrågan.

  Det du nämner om att IPL skulle ha orsakat fettreducering och ge en ospänstig hud har jag faktiskt aldrig sett som någon bieffekt.

  Tips på klinik i Sthlm är Eriksbergskliniken, Stureplanskliniken eller skincareclinic.se

  Lycka till!

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS