Semester


Ledsen att uppdateringen inte är den bästa, men jag har semester och försöker ta till vara på varje sekund med min familj. Det är så underbart härligt att vara tillsammans när inget annat stör. Min femåriga son och jag kan ligga och snacka i en timme om olika saker han upplevt under dagen och jag lyssnar och har all tid i världen. Det är mycket funderingar som rör sig i hans huvud. I detta nu befinner vi oss på vackra Österlen som vi återkommer till varje sommar. Här har solen strålat i över en vecka och det har varit snudd på medelhavsvärme, helt underbart.

När solen gassar och salta bad har varit det enda som hjälpt för att sänka kroppstemperaturen, har huden tagit en del stryk. Huden kan behöva lite extra omvårdnad och jag har använt mig av denna combo för att få huden balans igen.

Image skincare Ormedic Balancing Gel Masque är superhärlig att lägga som en kylande och lugnande mask efter en dag på stranden. Därefter applicerar jag Vital C Hydrating Repair Creme , som ger en lugnande, uppfräschande och fuktgivande effekt. Så tänk på att ägna lite extra omsorg till din hud i sommar. Ha en fortsatt skön sommar alla ni där ute!


Av:
Sunday, July 28th, 2013 : Kommentera (0)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS