Rusta för vintern


Snart smäller den till, kylan alltså. Även om det just nu känns som väldigt långt borta. Men rätt vad det är, vaknar vi till frostig rutor och minusgrader. Jag är dålig på att vara väl förberedd när det kommer till att införskaffa “bra att ha grejer” till olika årstider. Jag är ofta den som i panik inser att jag inte har några vantar att sätta på mig när det verkligen behövs och springer samma dag jag behöver dem till närmsta butik i hopp om att några enstaka vantar finns kvar. Varje år tänker jag att jag inte ska göra om samma misstag, men det gör jag.

Är det dock något jag är bara på så är det att rusta mitt badrumsskåp för kallare tider. Den stam- och torrhet som kylan för med sig till huden, är så jobbig. Jag känner mig ofräsch och glåmig i huden och allt jag vill är bara att dränka huden i en stor bruk med fet kräm. Med åren har jag lärt mig att börja återfukta och tillföra huden lite fett redan innan kylan kommer. På så sätt får huden inte lika stor chock när fukten sakta men säkert äts upp av klimatet. ( det är faktiskt så det funkar. Torrt klimat drar ut fukten hur huden, därför blir vi torra). Vad ska man då använda för att slippa detta? Mina två favoriter är Image Skincare The Max facial clenaser och Image Skincare Vital C Hydrating Intense Moisturizer. En rengöring som inte torkar ut och lugnar huden samt en kräm som skyddar, återfuktar och ger superfin lyster.

Jag har satt ihop ett förmånligt kit med dessa två produkter. Vid köp att detta kit, betalar du endast 100 kr för rengöringen. Kitet kostar 750 kr ( ord pris 970 kr). Klicka hem det gör du här.


Av:
Sunday, November 3rd, 2013 : Kommentera (0)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS