Resultat av fransserum


Resultatet med superlåga fransarna vi fick av fransserum som innehöll Prostaglandiner(som tack och lov numera är förbjudet i dessa produkter, eftersom de gav skador och irritationer i ögonen )har dagens serum svårt att uppnå. Med det i åtanke har jag ändå hittat ett serum som jag tycker lever upp till mina förväntningar så här sex veckor efter första användningen - FEG Eyelash Enhancer

Jag upplever att fransarna har blivit längre och även fått en liten böj, vilket gör att jag inte behöver använda fransböjare, grymt. Nu ska jag färga fransarna och fortsätta använda serumet så slipper jag tänka på att sminka mig på stranden i sommar.


Av:
Tuesday, July 8th, 2014 : Kommentera (2)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

2 Kommentarer

  1. Kommenterad av: Käthes Mode
    July 20, 2014 at 20:42

    Vad kul att det funkar så bra! :)

Trackbacks

  1. Sommar make-up | Hanna Robinell | Auktoriserad hudterapeut/Skönhet och hudvårdsblogg

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

Image
hälsa
hudvårdsprodukter
Torra läppar
Pigmentfläckar
akne
läppstift
A- vitamin
c. vitamin
Palina
IPL
Kemisk peeling
sommar
torr hud
SHR
Beauté Pacifique
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
skönhet Snygg- helt enkelt
skönhetspod
solskydd
image skincare
Tävling
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS