Pressfrukost med full face behandling


I morse bjöds det på pressfrukost på Atelier Restylane igen. Alltid lika trevligt att få komma dit. Förra gången presenterade de Skin boosters, som har öppnat upp möjligheten till helt nya behandlingsområden. I dag höll Dr Pyra Haglund föredrag och demonstration om Restylanets fantastiska möjlighet att återskapa ansiktet så som det en gång varit, men också hur man med hjälp av produkten kan rekonstruera bland annat ärr. Vi fick se fina och helt otroliga resultat där man med hjälp av Restylane kunnat rekonstruera ärr efter gomspalt och hur man kan bygga upp till en ny överläpp som oftast är mindre synlig efter en gomspalts operation.

Restylane tillverkas i flera olika molekylstorlekar, vilket gör att det kan användas till en rad olika indikationer och har därför tagit över en del av plastikkirurgin, främst när det gäller att föryngra huden, men också när det gäller korrigering av ärr. Tänk dig en hängande örsnibb, där hålet för örhänget med tyglagen börjat tappa elasticitet och därför nästan gör att öronsnibben delar sig. En sådan sak kan man lätt åtgärda med en injektion av Restylane i stället för att behöva skära och sy i huden. Pyra Haglund har arbetat i över 15 år med detta och är mycket kunnig och skicklig.

Här är några före- och efter bilder på två kvinnor där man både behandlat med Skin boosters och fillers. Resultatet känns naturligt och fräscht.Av:
Tuesday, October 2nd, 2012 : Kommentera (4)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

4 Kommentarer

 1. Kommenterad av: Hanna
  October 7, 2012 at 21:06

  Jag funderar på att spruta in något under ögonen eftersom att jag är så hemskt hemskt mörk. Jag ser på riktigt ut som en panda. Har du något tips på vart man ska vända sig. Jag bor inte i Stockholm (20 mil ifrån) men tänker att det kanske är dit man bör vända sig för att komma till någon som verkligen vet vad dom gör? Vad är dina tips? Vad bör jag tänka på? Tack på förhand!

 2. Kommenterad av: admin
  October 8, 2012 at 08:24

  Hej Hanna,
  Om du söker en klinik i Stockholm, tycker jag du ska vända dig till Eriksbergskliniken, http://www.eriksbergskliniken.se för en konsultation och se hur det kan hjälpa dig.
  Lycka till!

 3. Kommenterad av: Natalie
  January 15, 2013 at 13:53

  Tycker din blogg är väldigt bra, är själv väldigt intresserad av skönhetsbehandlingar, produkter mm. Ang.ö denna behandling, hur pass effektiv är den. Före & efter-bilderna tycker jag känns lite retucherade eftersom hårfärgen t.om. har ändrats?

 4. Kommenterad av: admin
  January 22, 2013 at 15:26

  Hej Natalie,
  Kul att du gillar min blogg :)
  Behandlingen är väldigt effektiv. Bilderna är enligt Q- med ( företaget bakom behandlingen) är bilderna inte retuscherade. Efterbilderna är tagna några månader efter avslutat behandling och då kan man ju hinna ändra hårfärg etc.
  Ha det fint!
  / Hanna

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS