Polera


Jag gillar verkligen att ha lackade naglar. Jag tycker det är som en accessoar som höjer en hel outfit. Färgen på lacket speglar också en del av ens personlighet. Snyggast är korta naglar med en vällackad yta. Avskavda kanter går verkligen bort. Börjar lacket flagna av så lacka hellre över ett lager till än att ta bort med remover och sedan lacka igen. Det är skonsammare för nageln och nagelband. Efter en lång tids användning av nagellack brukar jag försöka vila naglarna från allt vad lack och lösningsmedel heter. Det brukar däremot lämna en lite gulaktig hinna efter sig som inte är sådär jättehot.
Ett tips att få bort denna hinna är att använda en rätt underskattad produkt, Nagelpoleraren. En polerare använder man i tre steg. Först rubbar man upp nageln med den grövsta filen. (är helt suverän om man har ojämnheter i nageln), sedan tar man den vita delen, för den över nageln fram och tillbaka med ett litet tryck,( den slätar ut nageln) och till sist tar man den ljusgrå delen och gör på samma sätt( den ger nagel en blank yta). När du gjort det sista steget märker du att du har fått upp en “glans” i nageln. ( som när man polerat bilen). Massera in nageln och nagelbandet i förslagsvis Mandelolja, eller en handkräm, och nageln ser fräsch ut igen. Denna procedur tar inte många minuter högst 5. Så gör det framför TV:n, på lunchrasten eller när du sitter på tåget.
Den ljusgrå delen kan du använda så ofta du vill för att få den där snygga finishen, men den grövsta ska man vara lite sparsam med eftersom den kan göra nageln lite tunnare., så kanske sådär var tredje månad är en bra intervall. Poleraren är perfekt att använda på tånaglarna också. Samma sak där, låt de vila ibland från lack.

Poleraren hittar du på närmsta varuhus eller på nagelsalong, kostar inte mer än en 50- lapp. Eftersom man kan polera nageln överallt, den tar ingen plats så borde den finnas i var kvinnas handväska. Jag ska genast lägga ner min nyinköpta i min handväska och den kommer följa mig om inte längre så hela sommaren i allafall.


Av:
Thursday, June 10th, 2010 : Kommentera (0)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS