Om mig


Mitt namn är Hanna Robinell och utbildad hudterapeut och hudvårdsexpert vid en av landets främsta skolor. Jag har en rad vidareutbildningar inom avancerad hudvård, Laser- och IPL- behandlingar, som ligger i gränslandet mellan plastikkirurgi och vanlig traditionell hudvård och kräver stor kunskap och erfarenhet att få arbeta med. Jag har arbetat på några av Sveriges ledande kliniker och utomlands, där jag som ansvarig hudterapeut haft ett nära samarbete med plastikkirurger, hudläkare, sjuksköterskor och patienter. Genom åren har jag uppnått fina behandlingsresultat på patienter och kunder som har haft problemhud, velat ha en förbättring eller bibehålla huden i de skick som den är. Det är det som gör mitt yrke så otroligt givande och utvecklande.

Jag är också journalist, driver och producerar podden: Snygg- helt enkelt tillsamms med min kollega. En skönhetspod riktad till oss småbarnsmammor, där vi delar med oss av vår egen expertis samt intervjuar experter i branschen.

I bloggen skriver jag om intressanta ämnen inom hud, hälsa – och skönhetsvård, behandlingsmetoder och andra nyheter i min bransch. Ambitionen med bloggen, är att jag med min erfarenhet, ska kunna vägleda er läsare i denna djungel av produkter och behandlingar som finns på marknaden. Är det något ni saknar eller vill att jag ska skriva om, tveka inte att maila mig. Allt är av intresse! Trevlig läsning.

Hanna Robinell
E-post: hanna@hannarobinell.se
Twitter: hannarobinell
Linkedin: hannarobinell