Nyheter och Tävling


Nu har vi äntligen fått upp nyheterna från Image Skincare i shopen och därmed kan jag även presentera dem här på bloggen.

Vital C- serien har fått tillökning med Hydrating Intense Moisturizer. Krämen är lika ljuvlig som de övriga i serien, men är mycket kraftigare i konsistensen och passar därför bra som nattkräm, eller till en torr hud.

De har även lanserat fem nya fuktkrämer med SPF, varav en för kroppen ( som kommer till Sverige längre fram i vår). Skillnaden från de tidigare är att de är lättare i konsistenserna och lämnar därför ingen vit hinna, samt att de ökat solfiltret på två till spf 32 och spf 50. Den färgare krämen som även fanns tidigare, har de nu gjort något ljusare i nyansen och passar då oss bleka lite bättre. Vill man prova produkterna innan man köper de större förpackningarna finns det små provkit med solserien, kroppsserien ( som nu också finns i shopen) samt The Max- serien.

För att fira att våren äntligen är här och lanseringen av de nya produkterna, lottar jag nu ut ett provkit med solprodukter och ett provkit med kroppsprodukterna.. Allt ni behöver göra är att maila mig, skriva vilken av kiten ni helst vill prova och varför. Tävligen håller på fram till söndag den 28:e April.
Lycka till!


Av:
Wednesday, April 24th, 2013 : Kommentera (0)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS