Nyårslöfte


För mig är skönhet ett välmående yttre. En sund kropp, ett välskött hår och en strålande frisk hud. För att uppnå detta, kan vi behöva jobba en del med oss själva. Försöka stressa ner, äta nyttigare och ta trapporna istället för hissen. Med enkla medel sätter vi grunden till ett mer välmående och friskare liv. Det i sin tur gör att vi får skönheten lite på köpet. Mår insidan bra, mår vi bra på utsidan och lycka strålar skönhet.
Mår huden bra, blir det också lättare för olika produkter vi tillför huden att jobba bättre. Vi kan jämföra det med att måla en vägg. Är väggen jämn och fin sedan innan, räcker det med några få drag med penseln för att fräscha till. Är det däremot en massa sprickor, hål och annat, jokks, måste vi först reparera grunden innan vi når ett fint resultat.

Den kommande julen -och nyårshelgen är ett ypperligt tillfället att i allafall koppla av efter att julshoppingen och ljusstöperiet är över. Och varför inte önska- eller ge dig själv några fina hudvårdsprodukter i julklapp, göra din nya hudvårdsrutin till ett nyårslöfte och på så sätt sträva mot en friskare hud 2014. Jag som 35- årig trött småbarnsmamma, kommer ge mig själv produkter som ger huden lyster och dämpar mina svullna ögon efter alla sömnlösa nätter. Berätta, vilka produkter önskar du dig i julklapp och vad skulle du behöva för att uppnå en strålande vacker hud?


Av:
Thursday, December 5th, 2013 : Kommentera (0)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS