Nya produkter


Två nya produktmärken har kommit till min kännedom. Genom mitt nya arbete har jag fått möjligheten att bekanta mig med dessa två. NeoStrata har jag skrivit lite om tidigare då jag rekommenderat en del produkter. Detta hudvårdsmärke är framtaget av två amerikanska läkare som var först med AHA-syran. NeoStrata säljs bara på kliniker med medicinsk kunnig personal på grund av deras höga koncentration av AHA- syra och låga ph- värde. De innehåller både med AHA- Alpha hydroxy syror och PHA – Polyhydroxy syror. Hudvårdsserien uppfanns genom att de hittade ett botemedel för spädbarn med fiskfjällssjukan. De använde AHA- syran för att peela bort den torra ytan och PHA- syran för att få ner och bevara fukten i huden.

Det andra märket är Agera rx som är det första hudvårdsmärket i världen som har mikroskopiska bioemulsionspartiklar som kapslar in de aktiva ingredienserna och därmed levererar de aktiva ingredienserna djupt ner i huden. Dessa mycket små partiklar tränger igenom hudens yttre lager och ger minimal irritation samt maximal resultat. Agera innehåller också en kraftfull blandning av antioxidanter som bekämpar fria radikaler.

Båda märkena har helt klart effektiva produkter och behandlingar. Man känner skillnad snabbt och huden får den direkt fräschör. Det är alltid kul att arbeta med nya produkter. Varje ny produktkurs gör att man växter i sitt yrke och kan hitta nya sätt att arbeta. Alla märken är olika. Har man jobbat med en kemisk peeling så har man inte jobbat med alla. Det krävs alltid en försiktighet och respekt för de olika fruktsyrorna. Det ska bli roligt och utvecklande att se vad jag kan uppnå för resultat med dessa behandlingar och produkter. Jag kommer såklart att dela med mig av erfarenheter och tips på här på bloggen.


Av:
Sunday, October 3rd, 2010 : Kommentera (0)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS