Nya peelingar på marknaden


En ny serie kemiska peelingar har lanserats på marknaden. Märket Teosyal som några kanske känner till då de för injektionssprutor med Hyaluronsyra, likt Restylane, har nu satsat på att göra något åt utsidan av huden också. Tre olika ansiktskrämer har de haft i några år, men peelingen lanserades nu i våras. I veckan som var, fick jag möjlighet att testa att jobba med peelingen som finns i fyra olika styrkor. Innehållet är glycolsyra, vilket i sig inte är någonting nytt eller revolutionerande, men det jag gillar med peelingen är att den är i fastare geléform, vilket gör den lätt och precis att applicera. Många andra peelingar är i vätskeliknade form och kan lätt kännas rinniga och hamna där peelingen inte ska jobba.

Peelingen verkar snabbt och effektivt och redan efter en minut tas den bort. Huden får en direkt fräschör och lyster. Peelingarna finns i 20, 35, 50- och 70 % glycolsyra, där de sistnämnda endast används på en riktigt solskadad och rynkig hud och man får då räkna med att bli röd och flagig i huden några dagar efter.
För bästa effekt rekommenderas att använda märkets Hyaluronsyra kräm, som bygger upp fukt i huden. Krämen är riktigt skön. Jag har använt den nattetid i kombination med en C- vitamin kräm i några månader. Huden känns pigg och fräsch redan på morgonen och gör det lättare att få till en bra make- up bas. En väldigt bra sommarkräm om du tillhör de som är torra i huden även på sommaren.


Av:
Monday, June 4th, 2012 : Kommentera (2)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

2 Kommentarer

 1. Kommenterad av: theReviewélla
  June 8, 2012 at 14:51

  I’ve never done a chemical peel, it seems scary to me. :/
  I followed you on Bloglovin.
  Stay in touch,
  xoxo
  Visit: thereviewella.blogspot.com
  P.S. Hope you’ll follow back. :)

 2. Kommenterad av: Karin
  June 9, 2012 at 23:11

  Hej!

  Jag undrar om glominerals och ID foundations är ungefär lika “rena”? Hur vet man om en mineral foundation är bra för huden? Just nu använder jag lily lolos foundation av ekonomiska skäl, är den ok?

  Tack på förhand!

  Mvh Karin

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS