Nominera mig


Nu är det dags att utse branschens stjärnor!

Sveriges bästa hudvårdsterapeut, duktigaste makeupartist, läckraste parfymeri, fräschaste apotek, bästa kosmetikkedja… Det finns många kunniga och duktiga aktörer inom kosmetikbranschen, men några anstränger sig extra för att ge bästa kundservice eller skapa en lönsam och snygg butik.

Det är dessa, branschens stjärnor, som vi vill lyfta fram på Kosmetik Guld den 22 november, då det under festliga former kommer att delas ut priser i 12 kategorier. .

Branschens bästa ska utses. Här kan ni nominera den ni tycker är värda att vinna. Tycker ni att min blogg är vård priset som bästa skönhetsblogg, får ni gärna lägga en röst.


Av:
Sunday, June 24th, 2012 : Kommentera (7)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

7 Kommentarer

 1. Kommenterad av: YR
  June 25, 2012 at 18:13

  Hej Hanna!
  Jag hittade till din blogg när jag googlade “kemisk peeling”. Bra blogg!
  Jag har haft en del problem med akne och har numera en del ärr på kinderna som jag gärna vill bli av med. Jag är väldigt sugen på att göra en kemisk peeling men vet inte riktigt vilken klinik jag bör gå till. Jag tänkte därför fråga dig om du är villig att ge förslag på bra kliniker här i Stockholmstrakten?!

 2. Kommenterad av: Hanna
  June 26, 2012 at 22:00

  Hej jag har problem med Acne och vill därför använda en så ren foundationen som möjligt. Vilken foundation är bäst?

  Tack på förhand!

 3. Kommenterad av: admin
  June 27, 2012 at 04:38

  Hej,
  Jag skulle rekommendera dig att testa märket Palina mineral foundation www. Palina.se, eller Jane Iredale http://www.janeiredale.se. Dessa två innehåller bra ingredienser som inte täpper till.
  Lycka till!

 4. Kommenterad av: admin
  June 27, 2012 at 04:47

  Hej! Kul att du gillar min blogg! Jag skulle rekommendera dig att gå till någon av de större klinikerna. De har oftast ett större utbud och du kan känna dig säker som kund att det finns en läkare ansluten i fall något skulle gå snett. Ska du göra en mildare kemisk peeling, som jag tycker det är bra att börja med,kan jag rekommendera Sofia på Skincare Clinic eller Anna på Bare Skin.
  Lycka till!

 5. Kommenterad av: Anna
  June 27, 2012 at 11:20

  Hej, jag har i flera år haft problem med sk. keloider på axlar och rygg som har bildats pga akne. Efter det att jag själv försökt få bort dom med diverse dyra silikonkrämer, så vände jag mig till min vårdcentral och har efter det fått cortison insprutat i ärren en gång om året de senaste 3 åren. Har sett viss skillnad på ärren efter kortison behandling men de är fiortfarande väl synliga och de kliar och gör ont ibland, så nu undrar jag om det finns någonstans som man kan vända sig för att få bort dem helt. Mår väldigt dåligt över dem, har inte kunnat gå i linne eller bikini på 8 år!

  vore väldigt tacksam för svar, och tack för en grym blogg! :)

 6. Kommenterad av: YR
  June 29, 2012 at 02:42

  Tack så mycket Hanna! Ska kolla upp det och till hösten gör jag förhoppningsvis den efterlängtade peelingen. Kommer att fortsätta läsa din blogg! :)

 7. Kommenterad av: admin
  June 29, 2012 at 11:15

  Hej Anna, Kul att du gillar min blogg. Keloider brukar behandlas just med Kortison sprutor, men ett ärr är ett ärr och svårt att få bort helt och hållet. Jag såg bilder på en studie där man använt icke ablativ fraktionerad laser i kombination med Kortison, vilket har gett bra resultat. jag vet dock inte hur vida kliniker jobbar på det sättet i Sverige, då studien var gjort i Italien . Men det kan vara värt ett försök att kolla runt lite. Lycka till!

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

Image
hälsa
hudvårdsprodukter
Torra läppar
Pigmentfläckar
akne
läppstift
A- vitamin
c. vitamin
Palina
IPL
Kemisk peeling
sommar
torr hud
SHR
Beauté Pacifique
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
skönhet Snygg- helt enkelt
skönhetspod
solskydd
image skincare
Tävling
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS