Magnetic Lash


Ledsen att uppdateringen senast tiden inte varit den bästa. Sjukdomar har hägrat samtidigt som Hedda nu är 10 månader och inte är lugn en sekund, förutom när hon sover, som inte är så ofta och helst i vagnen enbart när den rullar. Ja, ja this to shell pass.

Jag var iallafall på en superhärlig pressträff på vackra Grand Hotel i veckan. Produkten som presenterades var Magnetic Lash som nu lanseras i Sverige. Mascaran har på kort tid blivit den mest populära i Storbritannien. Varför? Jo, den ger superlånga fransar utan att kladda, den innehåller hyaluronsyra som ger fransen fukt samt att borsten separerar fransarna så att det är nästintill omöjligt att fransarna klumpar sig. Den består av en mascara som ger färg och fibrer som bygger upp fransarna och gör de längre. Jag testade den dagen efter jag fick den i handen och den är inte krångligare än en vanlig mascara OCH den gör verkligen fransarna superlånga. Ett annat plus är att den inte kladdar och lägger sig under ögonen.

Kvinnan bakom produkten, Santhilea, letade själv efter en mascara som kunde bygga upp hennes fransar som hon önskade. Hon var trött på dyrbara fransförlängningar som inte höll måttet. Hon och hennes bror som är kemist, började laborera och till slut hittade de den perfekta produkten som hon länge letat efter. Den kommer att finnas på Kicks från och med mitten av mars och kostar 249 kr.


Av:
Sunday, March 9th, 2014 : Kommentera (0)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS