Köpenhamn och tävling


Nu är vi tillbaka i stan efter en skön semester som avslutades med några dagar i Köpenhamn. Alltså jag älskar den stan. Skulle någon erbjuda mig ett jobb, skulle jag flytta dit på studs. Vad är det då jag älskar med stan? Jo, typ allt. Har varit där hur många gånger som helst och jag känner samma härliga pirr i magen när vi åker över sundet. När man har barn med sig, blir det inte så många besök på trendiga restauranger och coola klubbar, men går man tidigt och äter får man ändå uppleva lite av det härliga som Köpenhamn har att erbjuda i matställen. Köttbyn är ett hett område just nu. Vi strosade runt i området och tog en pizza på Mother, som serverar bland de godaste jag har ätit. Har ni vägarna förbi, måste ni bara göra ett besök. Självklart blev det Tivolit och en och annan Carlsberg och smörrebröd.

Förutom att danskana är bra på att få till en schysst stad i allt från design till härlig atmosfär, har de tagit fram några grymt bra A- vitamin krämer. För att ni ska få känna på lite danskt A- vitamin har en av er chansen att vinna Beauté Pacifique Créme Métamorphique.. Allt ni behöver göra för att medverka i tävlingen är att svara på denna fråga:

Vilken supermodel är Beauté Pacifique´s ambassadör och ansikte utåt?

Svaret hittar ni här. Skriv även en motivering till varför just du ska vinna denna kräm. Maila ditt svar och din motivering till: hanna@hannarobinell.se. Glöm ej att skriva din adress dit du vill ha krämen skickad om du vinner. Tävlingen avslutas nu på söndag den 18:e augusti.

Lycka till!


Av:
Tuesday, August 13th, 2013 : Kommentera (0)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS