Kaos i sminkväskan


Varför blir alltid sminkväskor efter en tids användning så sunkiga. Jag är expert på att trycka ner så mycket make – up som möjligt i världens minsta väska, bara för att. Jag använder liksom inte ens hälften till vardags. Måste man ha fem olika mineralpuder i olika nyanser, sjutton ögonskuggor, fjorton läppstift och fyra olika rouge med sig samtidigt? Ja, kanske om man jobbar som make up artist. Nu gör jag ju inte det, men tydligen måste jag ändå ha det, eftersom jag bär med mig denna överfulla väska som aldrig går igen helt, utan glipar så hälften av innehållet ligger skvalpandes i min handväska, varje dag. Men det är tydligen superviktigt, enligt min mening, vilket jag inte kan förstå. Finns det kanske någon kurs man kan gå och lära sig hålla ordning i sin sminkväska? Jag är helt bedrövlig när det kommer till ordning på denna punkt.

Någon mer som känner igen sig?


Av:
Thursday, May 3rd, 2012 : Kommentera (0)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

Image
hälsa
hudvårdsprodukter
Torra läppar
Pigmentfläckar
akne
läppstift
A- vitamin
c. vitamin
Palina
IPL
Kemisk peeling
sommar
torr hud
SHR
Beauté Pacifique
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
skönhet Snygg- helt enkelt
skönhetspod
solskydd
image skincare
Tävling
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS