Image Skicare o2 Lift treatment


Förra veckan var jag på Image Skincare årliga launch Party, mycket trevligt. Det presenterades ett gäng nya produkter ( som jag ska skriva mer om senare) samt en helt ny behandling enbart med enzymer. I går fick jag chansen att prova denna behandling, vilken jag verkligen rekommendera om du vill ha en behandling som ger en direkt fräschör och ett litet lyft. Behandlingen görs i fem steg. Först tvättas huden av med Gel to milk cleanser, en rengöring gelform, som efter några minuters masserade blir till en mjölk. Steg nr två är Enzymic facial peel som masseras med lätta strykande röreslser i två- tre minuter. Den “rullar” sedan av när man fortsätter att massera. Efter det kommer Oxygenating Facial Masque som liksom bubblar på huden och blir som ett tjockt bubbligt skumtäcke och det känns verkligen att den jobbar. Avslutningsvis appliceras ett stamcells serum samt en färgad dagkräm med solskydd spf 30.

Denna behandling är perfekt om du har en trött och livlös hud som behöver piggas upp, eller en känslig hud som inte tål syror. Det fina med Enzymer är att du kan göra behandling hela året om eftersom det inte skalar av huden på samma sätt som en AHA – peeling gör. Jag kände mig superfräsch hela dagen i går och gör så även idag.

Behandlingen innehåller en rad enzymer från bla papaya och ananas. Den är även förebyggande mot pigmentfläckar och är väldigt fuktberikande.
Här kan ni se en liten videosnutt på behandlingen

Efter förra veckans Image party, är det en hel del salonger och kliniker som har börjat med behandlingen. Om du är sugen på att prova behandlingen, ring till leverantören så hjälper de dig att hitta närmsta salong eller klinik. Varför inte börja våren med en rejäl uppfräschning av huden.


Av:
Wednesday, April 17th, 2013 : Kommentera (0)
Taggar: , , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS