Höstens trender


Vare sig vi vill eller inte, måste vi inse att hösten snart är här. För min del gör det inget, jag gillar hösten och tycker att det är skönt med lite förändring. Inom skönhetsindustrin kan vi se förändringar i trender vad det gäller make up och hårfärger. Men när det gäller hudvård, finns det inte så mycket trender att rätta sig efter. Visst kan det vara så att trender som att nu ska vi använda mer ekologiska produkter, eller mer A-vitmin åt huden under hösten kommer, men en trend inom hudvården håller i sig länge, även över årstiderna. Hudvård är liksom samma höst, vinter, vår och sommar. Äh, det blev lite konstigt förklarat, men ni fattar vad jag menar.

Ögonbryn är däremot något som det går trender i och tack och lov för att breda ögonbryn hägrar denna höst. Breda markerade bryn är snyggt, om man man bära det vill säga. Markerade ögonbryn betyder inte att de måste vara mörka, utan det går hur bra som helst med ljusa markerade bryn.

Även om inte har breda bryn av naturen, går det ibland att fejka sig till ett par. Att färga brynen och ge dem en aning mörkare färg än du brukar, gör att brynet ser fylligare ut. Man kan även få med de små fjuniga stråna som sitter lite ovanför brynet i färgningen, vilket också ger ett bredare intryck. Även om jag själv har rätt mycket hår i brynen, brukar jag ändå markera lite extra med ögonbrynsskygga ovanför brynen för att få de där schyssta breda bynen. Jag älskar att jobba med ögonbryn, det kan verkligen förändra ett helt utseende. Många är dock lite fega när det gäller ögonbryn, så också jag i början, men när man väl hittat rätta färgen och formen kan man känna sig snyggare än någonsin.

Make- up trenden i höst faller mig verkligen i smaken. Både Ljusa och mörka markerade läppar funkar och det röda läppstiftet håller i sig. Om någon vecka ska jag till frisören igen. Då ska sommarens blonda slingor bytas ut mot något mer höstigt. Kanske lite åt det röda håller som tjejen på bilden till vänster, får fundera på den. Som sagt, skönt med lite förändring när hösten närmar sig.


Av:
Thursday, August 16th, 2012 : Kommentera (2)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

2 Kommentarer

 1. Kommenterad av: linnea
  August 16, 2012 at 12:20

  Vad ska man göra åt bryn som blivit för solblekta under semestern? Jag skulle vilja färga dem men jag är rädd att det ska bli för stark kontrast då jag har väldigt blont hår. Finns det något sätt att få dem snyggt markerade igen utan att det blir too much? Gillar din blogg, alltid massor av intressant att läsa :) !

 2. Kommenterad av: admin
  August 17, 2012 at 09:01

  Hej Linnea!
  Kul att du gillar min blogg! Mitt tips för solblekta bryn är att lägga lite ögonbrynsskugga i en färg du känner dig bekväm i. När du sedan vant dig vid en aning mörkare bryn kan du färga lite försiktigt. Ta hjälp av en hudterapeut på salong. Skulle de bli för mörkt, så försvinner den ganska snabbt. Jag själv började med att använda brynskugga, innan jag började färga. Vill tillägga att jag då av naturen har vita bryn, vilka nu förtiden är mörkbruna.
  Lycka till!

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS