Halleluja Moment


Likt Kishti Tomita skulle skrika om hon hittade en grym sångtalang, skriker jag efter att ha testat REN- Flash Rinse 1 minute Facial Denna produkt är verkligen något utöver det vanliga. En minuts användning och huden får lyster som jag aldrig upplevt tidigare. Jag använde denna i söndags efter en natt då jag snittade ca tre timmar sömn( inte efter en livlig fest, utan med sjuk dotter). Jag såg ut som ett spöke när jag tittade mig i spegeln. Men med en klick av denna och en minuts massage i ansiktet som jag sedan sköljde av med ljummet vatten, var jag på banan igen, med en hud som som såg frisk och välmående ut med en fantastisk lyster.

En perfekt produkt för dig som vill ha det lilla extra, lever ett hektiskt liv och inte har tid att gå på behandling lika ofta som önskat.

Den aktiva ingrediensen är så klart vår allas favorit- C- vitamin och hur du använder den kan du se här. Synda till närmsta apotek( där du hittar REN- skincare)och inhandla denna magiska produkt som du sent kommer att glömma.


Av:
Wednesday, October 8th, 2014 : Kommentera (1)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

1 Kommentar

  1. Kommenterad av: Matilda
    October 15, 2014 at 17:18

    Hej! Jag har jätteproblem med finnar och röda märken efter finnar, har säkert ett 30-tal i hela ansiktet. Det började när jag gick i sjuan/åttan och jag går nu i tvåan på gymnasiet, och det har bara blivit värre och spritt sig till hela ansiktet.. Jag har väldigt svårt att hitta någon produkt som fungerar, eftersom jag också har väldigt känslig hy som lätt bli irriterad. Vill helst inte ha någon som är alltför dyr då jag lever på studiebidraget, men har du några tips? Främst något som gör att jag inte får finnar men om det skulle finnas något som hjälper till läkningen av märkena skulle det vara toppen.

    Kram

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS