En ny favorit bland ögonkrämer


Ögonkrämer är en produkt som jag vet många har svårt att hitta en bra en. Antingen så blir man för påsig eller så rinner den in i ögonen och de blir irriterade, den håller inte vad de lovar och man blir allmänt besviken på krämen just gjorde en sex hundra spänn fattigare. Jag har provat mig igenom ett antal ögonkrämer och hittat några favoriter jag växlar i mellan beroende på hur känner mig. Minns ni A- vitamin krämen från Beauté Pacifique jag skrev om innan sommaren. Denna sagolikt braiga kräm finns även som ögonkräm. Jag har använt den i drygt två månader nu och jag känner verkligen att huden kring ögonen inte tagit lika mycket stryk av solen som tidigare somrar och att jag har mindre smårynkor kring ögonen. Den är även väldigt behaglig och sitter på plats. Ger inga irritationer och håller huden jämn och smidig. Helt enkelt en superbra ögonkräm som ger resultat och som inte ruinerar en. Den funkar så klart väldigt bra i kombination med IPL om du vill göra det under ögonen för att få ett extra bra resultat. Vill du testa den hittar du den här

Passar på att önska er alla en trevlig helg!


Av:
Friday, September 21st, 2012 : Kommentera (2)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

2 Kommentarer

 1. Kommenterad av: Hanna
  November 23, 2012 at 18:04

  Hej! Jag är 20 år och min hy (normal/torr hudtyp) har börjat visa tecken på åldrande med fina linjer i pannan, lite vid munnen men främst vid ögonen. Jag vill gärna motverka det (använder spf dagligen) och funderar på dermarolling. Har du tips på produkter du tror skulle passa mig? Vet att det är svårt att säga när du inte kan se den men jag är tacksam för alla tips!

 2. Kommenterad av: admin
  December 5, 2012 at 17:54

  Hej Hanna,
  Ögonområdet är det som åldras snabbast då huden är väldigt tunn. Det är klart svårt att rekommendera produkter när jag inte har sett hur du ser ut i huden. Men Image skincare är ett favoritmärke och deras C- vitamin serie är en bra första anti- aging produkt som inte är för kraftig. Du kan kolla in dessa här:http://themiscshop.tictail.com/product/beuaty-by-hanza

  Lycka till!

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS