Bästa krämen i kombination med IPL


Det här danska märket kom jag i kontakt med för några år sedan då det lanserades i Sverige. Det är en fulländad hudvårdserie, men det som skiljer den från mängden är märkets A- vitamin produkter. De är helt outstanding om man vill ha en kräm som verkligen gör skillnad. A-vitamin, vet ni sedan tidigare stärker och föryngrar hudens kollagenstruktur och reparerar effektivt ålders – och solbrtingat kollagenförlust. Vanligt A-vitamin i form av syror, kan göra huden känslig, röd och flagig, vilket i och för sig kan vara bra och ge fina resultat efteråt ,men kan vara rätt besvärligt under tiden behandlingen pågår. Den gör också huden väldigt solkänslig och ska därför inte användas på denna sida av året.

I Beauté Pacifique´s A- vitaminkräm används ester som är förstadiet till aktivt A-vitamin och är en skonsammare och en mer hudvänlig form. Därmed blir det tillförda A-vitaminet mer stabilt och neutralt för huden. Själva transformationen eller ombildningen till aktivt A-vitamin klarar huden av själv och i den hastighet som den har behov av.

Genom att kombinera tre sorters A -vitamin med en bärarsubstans, Squalene, har forskarna lyckats utveckla A-vitaminkrämer som på ett skonsamt sätt har sin effekt i hudens bindväv, där den ökar kollagensyntesen. Squalene är ett ämne som naturligt finns i huden. Det är därför det perfekta transportmedlet för A-vitaminet att penetrera djupt ner i huden och stimulera produktionen av elastiska kollagenfibrer. Squanlene tillför dessutom huden extra mycket fukt och verkar mjukgörande.

Går du på IPL eller laserbehandlingar för att förbättra din struktur i huden, ska du absolut kombinera med denna kräm hemma. Studier visar att effekten av behandlingen ökar med hela 36 % om du använder krämen mellan behandlingarna dag och natt. Eftersom Créme Métamorhpique , som krämen heter, innehåller detta stabila A- vitamin, kan den med fördel även användas på sommaren i solen. A- vitamin krämen finns i en något starkare koncentration med hela 2,4 % mer A- vitamin än den förstnämnda. Super3 Booster finns att köpa hos utvalda kliniker och bör användas varannan natt de första två veckorna för att vänja huden. Krämen passar alla hudtyper, även en känslig och en aknehud. Detta tack vare den skonsamma formen av A- vitamin.

I sommar tänker jag varva denna Super3 Booster, med en rengöringsmousse och ögonkräm från samma märke. Även ögonkrämen innehåller A-vitamin, lovely!


Av:
Wednesday, May 23rd, 2012 : Kommentera (18)
Taggar: , , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

18 Kommentarer

 1. Kommenterad av: Tess
  May 25, 2012 at 11:05

  Tänkte fråga om Fransserumet lashfood har fungerat? Är sugen på att prova :)

 2. Kommenterad av: admin
  May 26, 2012 at 16:00

  Hej,
  Jag har ännu bara provat i ca 3 veckor och det händer absolut grejer med fransarna! De är inte superlånga än. Jag återkommer med ett bättre svar om några veckor igen. Håll utkik på bloggen!
  / Hanna

 3. Kommenterad av: Silvia
  May 28, 2012 at 07:05

  Jag undrar om man kan använda produkten fastän man inte gör laserbehandling? Den typen laserbehandling som jag gör är att få bort hår och då antar jag att det inte är samma laserbehandling som du skrev om.

 4. Kommenterad av: admin
  May 28, 2012 at 11:30

  Hej! Du kan absolut använda krämen även fast du inte gör någon iPL eller Laserbehanding.

  Lycka till!

 5. Kommenterad av: Anna
  July 15, 2012 at 11:23

  Hej!
  Jag undrar om dessa dessa krämer är Ok ifall man har känslig hy? Jag har Rosacea och produkyerna får inte blir för aktiva…
  Hur länge ska man användaprodukterna vid IPL behandling? Jag har normalt exuviance hela serie men vill ha en särskilt anpassad kräm under tiden jag gör IPL (5 grr) i höst.
  Vet du förresten om man kan använda exuviance produkter samtidigt som man gör IPL eller blir det för mkt syra?

  Kram anna ;)

 6. Kommenterad av: admin
  July 16, 2012 at 20:12

  Hej,
  Dessa går absolut att använda om du har känslig hudtyp. Börja med den “snällare” och trappa upp. Det går bra att även kombinera IPL med AHA produkter. Hur du ska använda dessa i kombination med IPL får den som utför behandlingen avgöra. Lycka till!

 7. Kommenterad av: katarina k
  August 1, 2012 at 20:03

  Hej,

  Jag undrar lite om krämen, det står att man ska använda den varannan natt de första 2 v. Betyder det att den skall endast användas på nätterna? Eller går det bra ha den under dagarna? Och ta på varannan natt de 2 första veckorna?
  Sedan har jag känslig hud men kanske inte lika känslig hud som Anna ovan, utan bara fräknig hud som lätt är känslig för sol och parfym/starka ingr. Tycker du då att det är okej att börja med Super3 Booster?

  Tack i förhand ;P

 8. Kommenterad av: admin
  August 5, 2012 at 20:14

  Hej,
  Du kan absolut använda den oftare så länge det känns bra. Jag brukar alltid rekommendera att använda den ” snällare” krämen först, men prova Super3. Om huden på något sätt reagerar är det bara att avvakta med krämen några dagar till huden har återhämtat sig. Krämen är super!! Lycka till

 9. Kommenterad av: lisa
  August 21, 2012 at 09:50

  hej
  jag har läst lite om krämen och det står; applicera fuktkräm ovanpå Crème Métamorphique om huden är i behov av mer fukt. så är det inte helt en fuktkräm? och sedan så undrar jag om den kan skada huden då den verkar vara stark med sina egenskaper?

 10. Kommenterad av: admin
  August 21, 2012 at 12:51

  Hej Lisa,
  Du kan absolut använda Créme Métamorphique ensam. Har du väldigt torr hud, kan de ibland behövas ett kräm över, men det är inte nödvändigt. Krämen skadar inte huden, snarare tvärtom, den stärker huden och gör den mer motståndskraftig.

 11. Kommenterad av: lisa
  August 21, 2012 at 19:52

  hej igen.
  tack för svar. jag undrar även om Super 3 Booster är en nattkräm eller en dagkräm? och vilken isåfall av men 2 som du upplever är bäst? :)

 12. Kommenterad av: admin
  August 22, 2012 at 12:10

  Hej,
  Super 3 Booster används som nattkräm, om du inte har väldigt mycket orenheter eller väldigt solskadad hud. Då kan den även användas på dagen. Jag tycker du ska börja med Créme Méthamorphique och efter att den är slut gå över på super 3 , om du inte har några större problem med huden.
  Lycka till!

 13. Kommenterad av: Christina
  August 25, 2012 at 11:32

  Hej! Jag har börjat använda super 3 booster, wow säger jag:) men nu är jag gravid kan jag fortsätta el är den skadlig?

 14. Kommenterad av: admin
  August 27, 2012 at 12:07

  Hej Christina,
  Vad kul att du gillar Super 3 Booster. De är helt galet bra. Du kan absolut använda dessa under din graviditet. Det är A- vitaminsyra du ska undvika vid graviditet. Dessa krämer är A- vitamin i ester- form. Så det är bara att fortsätta, även under amning. Lycka till med graviditeten!
  Bästa hälsningar
  Hanna

 15. Kommenterad av: Jenny
  August 27, 2012 at 17:15

  Jag använde krämen varannan natt i två veckor tidigare i somras och tyckte att mina pigmentfläckar bleknade, gjorde sen ett uppehåll på grund av resa och nu har jag använt den igen i en dryg vecka men tycker nu känns det som min hy har blivit torr och nästan lite flagig av krämen…är det övergående, kanske har jag smörjt på för mycket? Har ganska torr hy i ansiktet och vill ju inte att huden ska försämras liksom…

 16. Kommenterad av: admin
  August 28, 2012 at 12:38

  Huden kan vara lite känslig efter att ha varit i solen, det kan vara en anledning till att du blir flagig och torr. Trappa ner lite med krämen till huden är i balans igen. Huden kommer att återhämta sig. När huden känns kry igen är det bara att börja med krämen igen på samma sätt som du började. Lycka till!

 17. Kommenterad av: Jenny
  August 28, 2012 at 18:18

  Hej igen å tack för svaret!
  Angående torrheten, är den här krämen bra för torr hy? Eller kan du rekommendera någon annan?
  Just de här flagiga har jag inte upplevt innan men det kanske är övergående som du säger…

Trackbacks

 1. En ny favorit bland ögonkrämer | Hanna Robinell | Auktoriserad hudterapeut/Skönhet och hudvårdsblogg

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS