Back in town


Sorry för dålig uppdatering, men jag har haft en välbehövlig semester från allt vad skönhet och hudvård heter. Tillbaka i stan har jag svårt att slita mig från att kolla läget på bloggen. Även om jag har några dagar kvar på min semester börjar jag så smått att uppdatera mig i det som händer i skönhetsvärlden. Bla hittade jag ett av mina tips på hur du bäst tar hand om akneutslag på ryggen i senaste numret av Cosmopolitan


Av:
Tuesday, August 9th, 2011 : Kommentera (0)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS