Att välja ögonkräm


Bilden visar hur du applicerar ögonkräm

Är kanske den svåraste produkten att träffa rätt med. Man vill ju liksom ha allt i ett. Den ska vara svullnadsdämpande, ge fukt, reducera linjer, förebygga linjer, ta bort mörka ringar osv …Jag har lärt mig att jag får helt enkelt varva mellan några olika beroende på vilket behov jag har just för stunden. Har jag sovit dåligt( tog ett glas vin förmycket i lördags) behöver jag något svullnadsdämpande. Har jag varit i solen behöver jag en extra fuktgivande och känner jag mig mörk under ögonen, behöver jag något uppljusande. Hur mycket jag lägger på av krämen har också betydelse för hur ögonkrämen känns. Vi kan väl alla var överens om att lägga en kräm anpassat för ansiktet under ögonen, gör det snarare värre än bättre. Jag tänkte med detta inlägg försöka göra det hela lite enklare när ni ska välja ögonkräm.

Har du linjer eller begynnande linjer runt ögonen som du känner att du vill försöka bekämpa, skulle jag rekommendera en ögonkräm som innehåller AHA och A- vitamin. (Obs, du ska dock inte vara torr under ögonen, eller ha ett känsligt ögonparti.) Image Skincare Total Eye Lift Créme är en effektiv ögonkräm som ger resultat.

Är du mörk under ögonen (kanske är rökare) behöver du något som ljusar upp och gör huden kring ögonområdet lite piggare. Image Skincare Hydrating Eye Recovery Gel passar för detta samtidigt som den ger en bra mängd fukt.

Har du lätt för att svullna under ögonen behöver du en gel- baserad ögonkräm. Image Skincare Balancing Eye Lift Gel kan du även ha i kylen någon timme innan användning, vilket ger en skön kylande effekt och svullnaden lägger sig lite snabbare. Ett tips är också att sova med en extra kudde för att motverka svullnad.( Denna ögonkräm hjälper dock inte om du har påsar som orsakas av fettbildning under ögonen).

Har du ett känsligt ögonparti, men ändå vill jobba förebyggande mot linjer och samtidigt vill ha en lyxigare känsla då är Image Skincare The Max Eye Cream något för dig.

Jag förstår att det kan kännas lite besvärligt och framförallt kostsamt att ha olika ögonkrämer. Men planerar du att investera i en bra ögonkräm eller hudvård överhuvudtaget, ta en funderare över vad du egentligen vill att krämen ska jobba med. Nu går vi mot varmare tider och är då dags att byta ut den kraftiga vinterkrämen mot något lättare med solskydd. Har du funderingar, maila mig så ska jag hjälpa dig i den mån det går.


Av:
Thursday, April 3rd, 2014 : Kommentera (0)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

hälsa
Image
hudvårdsprodukter
Torra läppar
läppstift
akne
Pigmentfläckar
Palina
c. vitamin
A- vitamin
sommar
Kemisk peeling
Beauté Pacifique
torr hud
IPL
SHR
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
Tävling
skönhetspod
skönhet Snygg- helt enkelt
solskydd
image skincare
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS