Att bära hatt


Jag har en viss förkärlek till hattar. Jag skulle kunna ha hur många som helst. I bland är jag dock lite för mesig för att faktiskt sätta på mig en, men modet har vuxit sig starkare med åren och nu för tiden bär jag faktiskt hatt när lusten faller in. Intresset för huvudbonader kommer nog från min farmor som var en fin dam och nästan alltid bar hatt. På senare år har jag också kommit på att hatt ( speciellt på sommaren ) är en jäkligt bra accessoar, då den skyddar huvudet mot värmen( så man inte tuppar av när temperaturen är upp mot 30- sträcket), håret slits inte av solens strålar, plus att det är ett himla bra solskydd för ansiktet. Dessutom är det snyggt och lite kaxig på något sätt.

Varje sommar då vi åker till Österlen och Ystad, måste jag bara göra ett besök på Bäckströms hattar. De har superfina stråhattar, som passar utmärkt till sommarens strandliv.

Här är två av mina favorithattar som båda är köpta i denna butik.

Bilden är från förra sommaren. Det var stekhett på dagarna i franska Collioure och hatten var en perfekt räddare i nöden.

En hatt i denna stil blir det nog i sommar.


Av:
Tuesday, June 4th, 2013 : Kommentera (0)
Taggar: , ,

Sprid — Twitter, Delicious, Facebook, E-mail

Kommentera


 

Senaste Inläggen

Ny hudvårdsrutin
Skönhetsfavoriter
Hårinspo
Verso.
New Clinic

Kategorier


Taggar

Image
hälsa
hudvårdsprodukter
Torra läppar
Pigmentfläckar
akne
läppstift
A- vitamin
c. vitamin
Palina
IPL
Kemisk peeling
sommar
torr hud
SHR
Beauté Pacifique
laser
Nagellack
Huden
solen
Cosmopolitan
Snyggmamma
make up
skönhet Snygg- helt enkelt
skönhetspod
solskydd
image skincare
Tävling
skönhet
Hudvård

Arkiv


Prenumerera via RSS